Εταιρεία

Η AGROLA με λίγα λόγια

Η εταιρεία ΑΓΚΡΟΛΑ λειτουργεί αναπόσπαστα με την έρευνα, την καινοτομία, την ποιότητα και την οικονομικότητα. Με γραμμές παραγωγής υπερσύγχρονες, πρώτες ύλες υψηλής καθαρότητας και σύμμαχο τη γνώση των εδαφών και τις ανάγκες των καλλιεργειών, προσφέρει στο σύνολο των παραγωγών, προϊόντα θρέψης, μοναδικά σε ποιότητα και αποτελεσματικότητα. Η δημιουργία προϊόντων θρέψης σε κατηγορίες, με βάση τον τύπο του εδάφους, αποτελεί βασικό κριτήριο για την ορθολογικά “στοχευμένη” λίπανση των καλλιεργειών.

Η ΑΓΚΡΟΛΑ συνειδητοποιώντας πλήρως τη σημασία της θρέψης σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα της λίπανσης δεσμεύεται:

να συνεχίσει να επενδύει σε καινοτόμες ιδέες
στη ποιότητα και ποσότητα της παραγωγής
και στην οικονομικότητα των προϊόντων της “παντού και για όλους”

Γιατί Agrola

Η Γνώση Είναι Δύναμη

Η Γνώση Είναι Δύναμη

''Η γνώση είναι δύναμη'' Όλοι εδώ στην ΑΓΚΡΟΛΑ το γνωρίζουμε καλά και φροντίζουμε να σας το μεταδίδουμε, γιατί μεταδίδοντας την γνώση μεταδίδεται η προοπτική και η ανάπτυξη. Έτσι θέλουμε να αναπτυχθούμε, μαζί σας, με κοινούς στόχους και όνειρα.

Πρωτοπορία

Πρωτοπορία

Τεχνολογίες θρέψης ανώτερης γενιάς Διαφορετικότητα σε κάθε ανάγκη λίπανσης Προσέγγιση για κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Οι παραπάνω λόγοι είναι αυτοί που μας ξεχωρίζουν και μας καθιστούν πρωτοπόρους στον κλάδο μας.

Πελατοκεντρισμός

Πελατοκεντρισμός

Συνεργάτες, όχι πελάτες - Κέρδος από την συνεργασία, όχι από την απλή πώληση. Δύο πολύ σημαντικές αρχές στην εμπορική πολιτική της εταιρίας μας.

Προοπτική

Προοπτική

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ - η λέξη κλειδί για την ανάπτυξη και την επιτυχημένη πορεία μιας εταιρείας. Ναι στην ΑΓΚΡΟΛΑ γιατί ειναι μια εταιρία που επενδύει και βελτιώνεται (Νέες εγκαταστάσεις και 1 εκατομύριο επένδυση για το 2017). Ναι γιατί η ΑΓΚΡΟΛΑ είναι παρούσα στις εξελίξεις του αγροτικού τομέα με Νέα προϊόντα. Ναι στην ΑΓΚΡΟΛΑ γιατί είναι Εταιρεία του σήμερα, με το βλέμμα στο αύριο