Συσκευασία

Σακί: 25 kgr

Παλέτα: 1575 kgr

AXION GREEN

  1. 5-10-20+6CaO+3MgO+20SO3+0,5Fe+0,15ZN
  2. 10-5-20 +3MgO+25SO3+1Fe+0,05Mn+0,01Zn

Το AXION GREEN είναι ειδικό κοκκώδες λίπασμα κατάλληλο για εντατικές και ιδιαίτερα απαιτητικές καλλιέργειες. Περιέχει σε άριστη αναλογία τα μακροστοιχεία: άζωτο(Ν), φώσφορο ως (Ρ2Ο5) και κάλιο ως (Κ2Ο), σε μορφές ευδιάλυτες και άμεσα αφομοιώσιμες για όλα τα φυτά.

..AXION GREEN..®

Εξειδικευμένα σύμμεικτα λιπάσματα

Τα AXION GREEN είναι εφοδιασμένα με ιχνοστοιχεία που προάγουν την φωτοσυνθετική δράση και την ανθοφορία, επιτρέποντας παράλληλα την ολοκλήρωση αυτών των διεργασιών, σ’όλους τους τύπους εδαφών (όξινα – αλκαλικά).

Τροφοδοτούν με τα απαραίτητα Μάκρο- και Μέσο-στοιχεία τις καλλιέργειες, στις κρίσιμες φάσεις της ανάπτυξης τους.

Τα λιπάσματα AXION GREEN, στοχεύουν στη πλήρη και ολοκληρωμένη θρέψη των φυτών, ποντάροντας στα απαιτητικά στάδια της ανθοφορίας, της καρπόδεσης και της μεγέθυνσης των καρπών.

 

Το AXION GREEN ως ειδικό λίπασμα υψηλής περιεκτικότητας καλίου (Κ2Ο) με μαγνήσιο (MgO) και βόριο (Β), αποτελεί την βάση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος θρέψης για καλιόφιλες, μαγνησιόφιλες και βοριόφιλες καλλιέργειες. Είναι κατάλληλο για ανθοφόρα καλλωπιστικά και οπωροφόρα, όπως ελιά, μηλιά, αχλάδια, ροδακινιά, βερικοκιά, κερασιά, αμπέλια, κ.α. καθώς και ετήσια λαχανικά, μποστανικά, κηπευτικά, όπως πατάτα, τομάτα, ζαχαρότευτλα, σπαράγγι, κουνουπίδι, σέλινο, καρπούζι, κ.α.

Δεν περιέχει χλώριο πάνω από το επίσημα αποδεκτό 2% ως χλωριούχο νάτριο (NaCl), και συνεπώς μπορεί να εφαρμοσθεί στη βασική λίπανση σε όλες ανεξαιρέτως τις χλωριόφοβες καλλιέργειες.

Στοιχείο Τιμή

Επιπλέον μικροστοιχεία

+2MgO+5CaO+2FeSO4+0,2B+0,02Zn+10(SO3)

Κατόπιν αιτήματος διατίθενται:

  • MSDS - Δελτίο δεδομένων ασφάλειας
  • Πιστοποιητικό Ανάλυσης

Το AXION GREEN είναι ειδικό κοκκώδες λίπασμα κατάλληλο για εντατικές και ιδιαίτερα απαιτητικές καλλιέργειες. Περιέχει σε άριστη αναλογία τα μακροστοιχεία: άζωτο(Ν), φώσφορο ως (Ρ2Ο5) και κάλιο ως (Κ2Ο), σε μορφές ευδιάλυτες και άμεσα αφομοιώσιμες για όλα τα φυτά.                                                                                                     Το AXION GREEN ως ειδικό λίπασμα υψηλής περιεκτικότητας καλίου (Κ2Ο) με μαγνήσιο (MgO) και βόριο (Β), αποτελεί την βάση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος θρέψης για καλιόφιλες, μαγνησιόφιλες και βοριόφιλες καλλιέργειες. Είναι κατάλληλο για ανθοφόρα καλλωπιστικά και οπωροφόρα, όπως ελιά, μηλιά, αχλάδια, ροδακινιά, βερικοκιά, κερασιά, αμπέλια, κ.α. καθώς και ετήσια λαχανικά, μποστανικά, κηπευτικά, όπως πατάτα, τομάτα, ζαχαρότευτλα, σπαράγγι, κουνουπίδι, σέλινο, καρπούζι, κ.α.                                                                                                                      Δεν περιέχει χλώριο πάνω από το επίσημα αποδεκτό 2% ως χλωριούχο νάτριο (NaCl), και συνεπώς μπορεί να εφαρμοσθεί στη βασική λίπανση σε όλες ανεξαιρέτως τις χλωριόφοβες καλλιέργειες.

 

 

ΓΕΝΙΚΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 60 ~ 120 kgr/στρέμμα, ανάλογα με την καλλιέργεια, τη γονιμότητα του εδάφους και την κρίση του υπεύθυνου γεωπόνου.