Συσκευασία

Σακί: 25 kgr

Παλέτα: 1575 kgr

AXION RED

  1. 10-10-10 +5MgO+25SO3+0,05B+2Fe+0,1Mn+0,02Zn              (Τεχνολογία  Active) 
  2. 8-8-8 +4MgO+30SO3+0,04b+2Fe+0,08Mn+0,02Zn                (Τεχνολογία  Active) 

 

AXION RED

Σύνθετο κοκκώδες λίπασμα για δυναμικές καλλιέργειες

Το AXION RED είναι ένα σύνθετο κοκκώδες λίπασμα κατάλληλο για δυναμικές και ιδιαίτερα απαιτητικές καλλιέργειες. Περιέχει σε ιδανική αναλογία τα μακροστοιχεία: άζωτο(Ν), φώσφορο ως (Ρ2Ο5) και κάλιο ως (Κ2Ο), σε μορφές ευδιάλυτες και άμεσα αφομοιώσιμες, εξασφαλίζοντας σωστή και ισορροπημένη θρέψη σε όλα τα φυτά.

Είναι εμπλουτισμένο με τα μεσοστοιχεία: Ασβέστιο ως (CaO) και Θείο ως (SO3), που βελτιώνουν το (pH) του εδάφους, ενεργοποιώντας παράλληλα τους ωφέλιμους μικροοργανισμούς του.

 

Το AXION RED με την πλούσια σύνθεσή του προλαμβάνει τις κλασικές τροφοπενίες ιχνοστοιχείων στις καλλιέργειες, αποφεύγοντας θεραπείες με κοστοβόρες διαφυλλικές εφαρμογές. Συγκεκριμένα εμπεριέχει σε μορφή θειικών αλάτων και σε μεγάλο ποσοστό τα μικροστοιχεία: μαγνήσιο ως (MgSO4), σίδηρο ως (FeSO4), ψευδάργυρο ως (ZnSO4) και βόριο(Β) από βορικό ασβέστιο (B2Ca3O6), μικροστοιχείο με τεράστια αποτελέσματα στην καρπόδεση και προπαντός ακίνδυνο από πλευράς τοξικότητας στα φυτά.

Η παρουσία του φουλβικού παράγοντα στην σύνθεση του AXION RED βοηθάει καταλυτικά την  δημιουργία ενός καλά ανεπτυγμένου ριζικού συστήματος με διευρυμένες ικανότητες πρόσληψης όλων των απαραίτητων θρεπτικών στοιχείων, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη μέγιστη αποτελεσματικότητα του φωτοσυνθετικού μηχανισμού σε όλα τα φυτά.

Δεν περιέχει χλώριο πάνω από το επίσημα αποδεκτό 2% ως χλωριούχο νάτριο (NaCl), και συνεπώς μπορεί να εφαρμοσθεί στη βασική λίπανση σε όλες τις χλωριόφοβες καλλιέργειες. Συμπερασματικά τα πλεονεκτήματα της σύνθεσης του AXION RED το καθιστούν κορυφαίο εργαλείο θρέψης για όλες τις δυναμικές καλλιέργειες, όπως αμπέλια, οπωροκηπευτικά (υπαίθρια και θερμοκηπίου), καλλωπιστικά φυτά, όλα τα καρποφόρα δέντρα, ανθοκομικά, εσπεριδοειδή, κ.α.

Στοιχείο Τιμή

Επιπλέον μικροστοιχεία

+3MgO+5CaO+5FeSO4+0,5ZnSO4+0,2B+10(SO3) (Active 5)

Κατόπιν αιτήματος διατίθενται:

  • MSDS - Δελτίο δεδομένων ασφάλειας
  • Πιστοποιητικό Ανάλυσης

ΓΕΝΙΚΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 50 ~ 100 kgr/στρέμμα, ανάλογα με την καλλιέργεια, τη γονιμότητα του εδάφους και την κρίση του υπεύθυνου γεωπόνου.

 

 

ΓΕΝΙΚΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 50 ~ 100 kgr/στρέμμα, ανάλογα με την καλλιέργεια, τη γονιμότητα του εδάφους και την κρίση του υπεύθυνου γεωπόνου.